Om AVK Sverige AB / INDVA

AVK Sverige AB bildades 2007 i Hässleholm och tar sedan dess hand om den Svenska marknaden. 2012 föddes INDVA som en del i AVK Sveriges satsning inom segmentet industriell VA. Enkelt förklarat levererar idag AVK Sverige produkter för installationer under mark genom grossist medan INDVA levererar kompletta lösningar för montering ovan mark. Sedan 2015 är INDVA en division inom AVK Sverige AB som ingår i AVK Group.

Inom AVK Sverige AB/INDVA är vi idag totalt 18 anställda varav 14 är stationerade i våra lokaler i Hässleholm och 4 är strategiskt placerade utesäljare runt om i landet. Klicka här för personlig kontakt samt se vilka vi är och vad vi har för olika ansvarsområden.

AVK International A/S tillverkar ventiler, brandposter och tillbehör enligt DIN-standarden för vatten, distributionsnät för gas, samt produkter för avloppsrening och brandskydd. AVK International A/S är en del av AVK-koncernen och är övergripande ansvariga för Europa och Nordafrika. När man arbetar med AVK International A/S, kan du förvänta dig kvalitet, tillförlitlighet, funktionalitet och lång livslängd på våra produkter och tjänster.

video

Introduktion till AVK

Välkommen att ta en rundtur i AVK Internationals fabrik. I denna film vill vi visa hur vi gör för att tillverka ventiler med hög kvalitet – AVK Kvalitet.