17:e utgåvan av vår produktkatalog finns nu för nedladdning

Interaktiv PDF-version med klickbara länkar samt innehållsförteckning. En digital katalog som förenar den traditionella produktlistan med vår webbsida samt produktväljare. 19-01-2024

Mot en grönare och mer hållbar framtid...

Som ett led i vår strävan mot en grönare och mer hållbar framtid kommer vi inte längre trycka varje utgåva av vår produktkatalog. Fördelarna med denna interaktiva PDF-katalog är att man kan klicka sig fram via knappar och länkar, något som minimerar scrollning samt gör det enklare att finna det man söker.

En länk till webben...

Vår interaktiva katalog ger dig en direkt länk till vår webbsida samt vår produktväljare online. Detta gör det enkelt att hitta rätt produkter, ladda ner datablad samt dokumentation. Det innebär också att ni alltid får den senaste informationen då uppdateringar sker kontinuerligt. 

Det som utmärker sig mest i den interaktiva katalogen är förutom länkar samt QR-koder en rad olika knappar som hjälper dig att navigera i katalogen.

  • Tillbaka till index - Denna knapp tar dig tillbaka till innehållsförteckningen där produkten du befann dig vid finns.
  • Garnityr & betäckningar - Denna knapp tar dig direkt till sidorna där passande garnityr och betäckning finns.
  • Passande packningar - Denna knapp tar dig till passande packningar i rätt material för applikation.
  • Passande tillbehör - Denna knapp tar dig direkt till passande tillbehör för vald produkt.
  • Öppna vår produktväljare - Infosymbolen under generell produktinformation tar dig till vår produktväljare online med korrekt filter angivet, exempelvis alla slussventiler för vatten visas. Klickar du på denna knapp vid en specifik produkt visas endast denna produkt i produktväljaren och du får direkt tillgång till datablad, certifikat samt manualer.
  • Grå knapp - När knappen är grå innebär det att länk för produktgrupp eller produkt ej finns tillgänglig.

 

I digital version är vår produktlista ett levande dokument som vi kommer uppdatera löpande. Har du/ni några funderingar eller önskemål så tveka inte att kontakta vår marknadsavdelning!

Ladda ner

AVK Produktlista

Utgåva 17, version 2 av vår produktlista