AVK Sverige flyttar till nya större lokaler

För att kunna tillgodose våra kunders ökade behov samt för att bibehålla vår höga servicenivå flyttar vi nu till nya större lokaler. 16-06-2022

AVK Sverige AB bildades 2007 i Hässleholm för att ta hand om den Svenska marknaden. 2012 föddes INDVA som en del i AVK Sveriges satsning inom segmentet idustriell VA. Sedan 2015 är INDVA en division inom AVK Sverige AB som ingår i AVK Group och enkelt förklarat levererar idag AVK Sverige produkter för installationer under mark genom grossist medan INDVA levererar kompletta lösningar för montering ovan mark.

AVK Sverige har stadit växt genom åren och idag är vi totalt 18 anställda varav 14 är stationerade i våra lokaler i Hässleholm, vilket är en av anledningarna till behovet av större lokaler, tillsammans med behovet av ett större lager för att kunna tillgodose våra kunders behov av snabba leveranser.

Milstolpar för AVK Sverige AB

  • 2007 bildas AVK Sverige AB i Hässleholm av Eddie Holmqvist
  • 2012 bildas INDVA som en satsning inom industriell VA
  • 2014 flyttar AVK Sverige till Växthusvägen 5 i Hässleholm
  • 2022 tillträder Mikael Storm som VD och AVK Sverige flyttar till nya större lokaler på Industrigatan 28 i Hässleholm

1200 m² lager!

Den nya byggnaden på totalt 2000 m² innefattar hela 1200 m² lager vilket kommer innebära stora fördelar för dig som kund. Större lager i Sverige kommer ge snabbare leveranser på lagerhållda produkter. De nya lokalerna innefattar även kontor, showroom samt konferensrum.

 

Vecka 27 går flyttlasset

Vecka 27 flyttar vi till dom nya fräscha lokalerna vilket kommer att innebära att vi håller stängt denna vecka för in- och utleveranser. Vissa av våra inne och utesäljare kommer att arbeta som vanligt och se till att telefonsamtalen blir besvarade och att servicenivån bibehålls trots flytten. Vecka 28 skall vi vara igång på Industrigatan 28 innan vi som vanligt stänger för semester vecka 29 och 30.

Tänk på att planera era inköp!

  • Stängt vecka 27 pga flytt
  • Semesterstängt vecka 29 & 30

 

Showroom, konferensrum och kontor

Våra nya lokaler kommer innefatta ett stort showroom där vi kommer kunna visa bredden av våra produkter. Kontor kommer finnas på 2 våningar och på andra våningen finns även konferensrum med en vacker vy genom glas, ut över vårt showroom.

 

Nya lokaler

Vi har flyttat till nya större lokaler!

Våra nya lokaler är lätt tillgängliga för både besökare samt godstrafik intill riksväg 23.

 

Vår nya adress är:

AVK Sverige AB. Industrigatan 28. 281 43 Hässleholm